Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde vrouw zwaargewond na ongeluk

Toegevoegd: 15-10-2016, 16.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag is op de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg een bejaarde vrouw ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto.


Het ongeval is vermoedelijk rond 15.00 uur gebeurd. De 81-jarige fietsster uit Middelburg is door de aanrijding ten val gekomen. Hierbij was een personenauto betrokken, die werd bestuurd door een 71-jarige vrouw uit Vlissingen.

In eerste instantie leek dat de fietsster geen letsel had. Zo is ze zelf weer opgestaan. De vrouw is door een onbekende omstander naar een huisartsenpraktijk gebracht. Bij de huisarts verslechterde de gezondheidstoestand van de bejaarde vrouw. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht en vervolgens naar een ziekenhuis in Antwerpen, waar ze is geopereerd.

De politie is vrijdagavond geïnformeerd en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Aan de hand van een kleine notitie, die het slachtoffer op de plaats van de aanrijding had ontvangen, is de identiteit van de bestuurster van de personenauto achterhaald. Omdat de politie niet bij de aanrijding is geweest, leven er nog enkele vragen.

Agenten willen graag in contact komen met mogelijke getuigen. Verder is de politie op zoek naar de man of vrouw die het slachtoffer bij de huisartsenpraktijk heeft afgezet. Ook is de damesfiets van het slachtoffer nog niet terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren