Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Celstraf geëist vanwege seks met meisje (13)

Toegevoegd: 17-10-2016, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor het hebben van seksuele gemeenschap met een 13-jarig meisje hoorde maandag de 23-jarige B. de S. uit Sint Jansteen een celstraf van vijftien maanden waarvan vijf voorwaardelijk tegen zich eisen. Ook vindt de officier van justitie dat De S. het meisje een schadevergoeding van 2.757 euro moet betalen.


Zowel De S. als het meisje waarmee hij verkering had zijn zwakbegaafd. Volgens De S. was hij door de ex-vriend van de moeder van het meisje 'gedwongen' seks met het meisje te hebben. Zij wilde het graag en 'dus' moest hij het doen, vertelde hij de rechters. "Want als ik het niet deed, dan..."

Overigens zou het meisje ook al door de ex-vriend van haar moeder seksueel zijn misbruikt. Dat het bij wet verboden was zei De S. toen niet geweten te hebben.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tonnie (31-10-2016 om 17:19)
Ik vind het vooral een triest verhaal. Welke instantie bemoeit zich met het meisje? Zoiets is wel nodig, lijkt me.
Verrassing (18-10-2016 om 10:31)
@kees, mooie uitspraak kees, recht in de roos. Als je iemand dwingt tot sex met een minderjarige, afstraffen die handel.
kees (17-10-2016 om 18:03)
Ik vind dat ze die ex vriend dan maar 15 jaar moeten geven en chemische castratie. +27.000 euro smartengeld aan het meisje
Cookie-instellingen beheren