Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Weerwaarschuwing KNMI: Code geel

Toegevoegd: 17-10-2016, 21.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI heeft een weerwaarschuwing afgegeven voor dinsdagmiddag. Er geldt waarschuwingscode geel: gevaarlijk weer.


Tussen 13.00 en 16.00 uur moet rekening worden gehouden met enkele onweersbuien die lokaal gepaard gaan met windstoten rond de 60 kilometer per uur. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen volgens de meteorologen hinder ondervinden.

"Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen", zo luidt het advies van het weerbureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nevel (20-10-2016 om 14:09)
Het is helaas zo dat er mensen n zijn die zelf niet opletten wat het weer aangaat. Als er dan onverwachts een onweersbui komt ( onverwachts??) en er gaat iets mis, b.v. een dakpan die van je huis waait, geven ze het KNMI de schuld en gaan schade claimen. Dit is een aantal jaren gebeurd. Dus het KNMI is niet gek en geeft dan maar bij voorbaat aan wat het weer wordt. Mensen kennen geen eigen verantwoordelijkheid meer.
W. Kruit (19-10-2016 om 10:24)
Belachelijk en gevaarlijk. Het heeft geregend en het heeft gewaaid. In de herfst. En daar wordt een weerwaarschuwing voor afgegeven?! Voor gewoon herfstweer?! Zijn ze daar bij het KNMI nou helemaal losgeslagen? Het gevaar van dit soort onzin-waarschuwingen is, uiteraard, dat de mensen die waarschuwingen gaan negeren. Zelfs als het wèl serieus gevaarlijk weer gaat worden. KNMI, stop deze onzin!!
ad van oorschot (18-10-2016 om 21:07)
ik vin het nu nog we mee vallen met het weer het heeft wel geregend maar geen onweer en er stond wel wat wind als ze code geel af geven komt het soms ook niet vaak uit af wachten woensdag wat het woord
Corne Meeuwsen (18-10-2016 om 20:58)
het zal wel los lopen maar ik heb een goed regenpak!!!
Franky Highstreet (18-10-2016 om 16:04)
Ik keek net naar buiten en idd er is wat regen gevallen. Tot over 6 weken, deze prepper gaat de schuilkelder in. Succes!
Han (18-10-2016 om 12:31)
een beetje wind en regen en er wordt alarm geslagen, belachelijk !!
Cookie-instellingen beheren