Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanrijding met letsel tijdens wilde achtervolging

Toegevoegd: 19-10-2016, 20.42 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdag na een korte achtervolging een 31-jarige man uit Goes aangehouden. Tijdens de achtervolging veroorzaakte de verdachte een aanrijding met letsel. Ook dit bracht hem niet tot stoppen.


Volgens de politie reed de verdachte dinsdagochtend rond 11.10 uur met zijn auto over de 's-Gravenpolderseweg toen surveillanten deze in het voorbijgaan herkenden als zijnde iemand die geen geldig rijbewijs had. De politie zette de achtervolging in maar toen de Goesenaar bemerkte dat hij werd gevolgd ging hij er snel vandoor.

“De man trapte flink op het gaspedaal en spurtte weg richting de Nansenbaan. Hij begin hierbij diverse verkeersovertredingen. Tijdens de dollemansrit reed de verdachte vervolgens op de Nansenbaan een ander voertuig van de weg. Deze auto, eigendom van een echtpaar uit Middelburg, raakte aanzienlijk beschadigd en moest worden getakeld. De vrouw is met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht”, zo vertelt de politie.

Volgens de politie werd de situatie te gevaarlijk voor andere weggebruikers en werd daarom besloten de achtervolging te staken. “De verdachte verdween vervolgens op het nabijgelegen industrieterrein. Al snel werd het voertuig echter leeg aangetroffen op het industrieterrein. Binnen een uur konden we de man traceren. Hij werd vervolgens p de Middelburgsestraat ingerekend”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (20-10-2016 om 12:51)
Ben het gehaal eens met P van D, straf kan mij niet hoog genoeg zijn, van dat soort lui moeten we af in het verkeer!! Begrijp andere reactie dan ook niet, weinig respect voor wetshandhaving, zal wel een reden hebben, deze overtreder stond dus al bekend bij politie, niet de schuld bij de verkeerde leggen!
Rick (20-10-2016 om 12:14)
Beste Jo, je denkt niet verder dan je neus lang is! Wat dacht je van de gevolgen als deze randdebiel zonder rijbewijs door blijft rijden en later anderen aan- of doodrijdt? En wat dan de kosten voor andere onschuldigen en de maatschappij zijn? Dat risico is vele malen groter; denk eens na voor je reageert! Dan kan dat beter nu gebeuren onder politiegetuigenis! Dat handelt wat makkelijker af!
EL (20-10-2016 om 11:49)
Krijgt alleen maar een taakstraf
Jo (20-10-2016 om 11:31)
Wauw tjonge iemand zonder rijbewijs.! Ja daar moet je wel als een malle achteraan ja. Dat er dan slachtoffers vallen? dat moet dan maar he..... :-/
P van D (20-10-2016 om 10:18)
Nou justitie laat je tanden zien en laat niet meer met je sollen !!! Deze man moet 5 jaar gevangenis straf krijgen en verbod om rijbewijs te halen voor het leven en alle koste van dat echtpaar betalen, ALLES !!!!
Cookie-instellingen beheren