Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Eén verdachte diefstal Yerseke weer vrij

Toegevoegd: 20-10-2016, 15.27 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Eén van de vier personen die dinsdag werd aangehouden in Yerseke op verdenking van brandstofdiefstal met geskimde passen is weer vrij. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is uit het recherche-onderzoek gebleken dat de 48-jarige verdachte uit Yerseke niets met de zaak te maken heeft. De man was echter dinsdagavond toevallig aanwezig toen de drie andere verdachten bij het onbemande tankstation aan de Kreeft jerrycans aan het vullen waren met diesel.

De man is woensdag direct in vrijheid gesteld nadat hij een verklaring had afgelegd. Het onderzoek richt zich verder op drie andere verdachten: een 26-jarige inwoner van Driebergen en twee mannen van 21 en 35 jaar oud uit Vleuten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
toevallig (20-10-2016 om 16:19)
kan gebeuren als je daar ook bent!!!
Cookie-instellingen beheren