Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Passant slaat ruit onwel geworden automobilist in

Toegevoegd: 21-10-2016, 15.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft vanochtend iemand een autoruit ingeslagen om een persoon te helpen die achter het stuur onwel was geworden.


De passant merkte rond 07.50 uur op dat de automobilist die voor hem op de Sloeweg reed niet goed was geworden. Omdat de autoportieren echter vergrendeld waren besloot hij een ruit in te slaan.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjonnie (22-10-2016 om 22:16)
De elektronica doet het volgende als een auto een botsing krijgt of te water raakt: - ruitenwissers aan - binnenverlichting aan - koplampen en alarmlichten aan - ramen en deuren ontgrendelen Dit is bij alle auto's met automatische vergrendeling. Een onwel geworden bestuurder zoals in dit geval in het normale verkeer is natuurlijk een ander verhaal.
Vlissinger (21-10-2016 om 19:43)
@J.W. de Koster Helemaal mee eens, dit moet niet kunnen en wat dacht je van die auto's die te water geraken waarvan ineens alle electronica uitvalt. Dan zit je gevangen en dan moet je nog maar even de tijd hebben om dat hamertje te vinden als je bijvoorbeeld al op leeftijd bent. Leuk al die electronica maar veiliger wordt het niet. Wordt straks leuk in de toekomst met al die zelfrijdende auto's. Laat staan dat ze Internet krijgen. Ik heb video's op youtube gezien waarin een EX NSA medewerker via Internet een auto kon laten remmen en zelfs kon laten sturen. Zo kunnen ze mensen dus ook laten verongelukken. Voor mij geen auto met Internet.
Jeffrey (21-10-2016 om 19:32)
Dat was mijn vader Hij maakt het verder goed
Bertus (21-10-2016 om 16:39)
Super, had heel anders af kunnen lopen! Beterschap voor de bestuurder
J.W. de Koster (21-10-2016 om 16:14)
Gisteren kreeg een moeder de deuren niet meer open toen haar voertuig in brand vloog en er nog kinderen inzaten. Het is een ramp de zelf sluitende deuren als er iets gebeurt en je kunt niet zelfstandig meer uit je voertuig heb je een heel groot probleem.
Cookie-instellingen beheren