Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hondje doodgereden, automobilist rijdt door

Toegevoegd: 21-10-2016, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een voetgangersoversteekplaats in Middelburg is vrijdagmiddag een hondje doodgereden. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden.


Het hondje, een kleine chihuahua, liep rond 17.15 uur bij een invalidenvoertuig waarin de eigenaresse van het hondje zat. Zij staken samen het zebrapad over bij de Fazantenhof toen een kleine donkergekleurde personenauto naderde. De auto verleende geen voorrang en het hondje van het kind in de invalidenwagen werd overreden.

De bestuurder reed door. “Hij stopte niet om zijn identiteit kenbaar te maken en ook niet om het uiteraard zeer emotionele meisje bij te staan”, zo zegt de politie. Volgens de politie is de automobilist via de Nassaulaan weggereden in de richting van de Sportlaan.

De politie is op zoek naar getuigen en de bestuurder van de auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
afml (23-10-2016 om 05:35)
Beste Laurentin (en soortgenoten), wellicht komt het als een verrasing voor jullie maar de auto's tegwoordig zijn uitgerust met remmen en deze, voor jullie onbekende dingen mag je gebruiken. Dit geldt ook voor rchtingaanwijzers, die ongetwijfeld bij jullie ook niet bekend zullen.
Pascal (23-10-2016 om 00:01)
Beste even serieus mensen zal jou hond maar effe wezen of van je kinderen dan zal je wel anders praten weet het wel zeker zou nog veel ernstiger zijn geweest als hij dat meisje in de invalidenwagentje had aangereden het gaat zich erom dat hij/zij door is gereden en niet is gestopt om te kijken wat hij of zij geraakt heeft schandalig gewoon
even serieus mensen (22-10-2016 om 19:14)
Sorry hoor maar zoveel ophef over een hond. Als er een voetganger aangereden word hoor je niks en nu is de wereld te klein.. Natuurlijk klopt het gedrag niet van de bestuurder in de auto en hij zat gewoon fout. En dan de reactie van André is helemaal belachelijk om te zeggen dat het tijd is om Laurentijn kapot te rijden. Volgens mij heeft de wereld niks aan mensen zoals jij André, met zulke reacties..
t Is vreselijk (22-10-2016 om 13:46)
We zijn zelfs niet meer veilig op een zebrapad... zeer triest dit.. heel veel sterkte voor het meisje en haar ouders.
Anna (22-10-2016 om 10:48)
Dat jij een rijbewijs mag hebben Laurentijn! Je weet niet eens dat invalidenwagen op een zebrapad MET aangelijnd hondje als voetganger geldt? Je mag nog veel leren man man man wat een grote mond zonder greintje empathie, tot jou familie zoiets gebeurd zeker!
Terraphosa (22-10-2016 om 08:42)
Ik mag serieus hopen dat hij zich meld bij de politie, want behalve dat hij een redelijk zware overtreding begaat, schaadt hij dit meisje ook nog behoorlijk. Ben een vent en neem je verantwoordelijkheid. Als hij dat niet doet, hoop ik dat via 1 of andere weg een keer naar buiten komt wie hij is, tja en dan....... Al mij medeleven gaat nu naar dat meisje, zeker als enorme hondenliefhebber.
Cookie-instellingen beheren