Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Man verzet zich bij arrestatie huiselijk geweld

Toegevoegd: 22-10-2016, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes is vannacht een 26-jarige man aangehouden op verdenking van het plegen van huiselijk geweld.


De vriendin van de man belde even na middernacht de politie en verklaarde dat zij mishandeld en bedreigd was door haar vriend en dat er vernielingen gepleegd waren in hun woning. Agenten zijn hierop ter plaatse gegaan en hebben de verdachte vervolgens rond 01.00 uur aangehouden.

De arrestatie ging volgens de politie niet zonder slag of stoot. "De man wenste totaal niet mee te werken en agenten hebben de man, die zich bleef verzetten tegen zijn aanhouding, uiteindelijk onder dwang meegekregen in hun dienstvoertuig", zo vertelt een politiewoordvoerder.

Op het bureau heeft de aangehouden verdachte een blaastest gedaan en hieruit bleek dat hij veel teveel had gedronken. Ook op het bureau bleef de man zich recalcitrant gedragen. Volgens de politie plaste hij ook nog eens zijn cel onder.

De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal vandaag gehoord worden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (23-10-2016 om 00:55)
Weer zo,n watje wat na een paar borrels denkt dat hij alles mag en het dan nog normaal vind ook
Vlissinger (22-10-2016 om 23:13)
En dan heb je natuurlijk altijd weer mensen die zeggen dat het de alcohol was. Ik ben ook niet vies van alcohol maar zulk raar gedrag vertoon je gewoon niet als je geen kwaadaardige inslag hebt. Wat je leest over narcisten is dat ze hun vrouw mishandelen om zo de controle en macht over hun te houden en op deze manier te voorkomen dat ze bij hun weggaan want dat kunnen ze mentaal niet aan. Dan voelen ze zichzelf namelijk niet meer grandioos. Voeg er een alcohol probleem aan toe en dan loopt het regelmatig helemaal uit de hand. Het zijn eigenlijk hele zielige mensen die hun vrouw mishandelen maar andersom komt het ook voor door vrouwelijke narcisten.
Wapenstok (22-10-2016 om 22:32)
Ik hoop dat de politie die lafaard wand dat zijn de zogenaamde kerels die alleen hun vrouw, vriendin , in elkaar kunnen slaan hem eens goed met hun wapen stok over zijn laffe donder hebben geslagen
Merinus (22-10-2016 om 19:56)
Gewoon lekker nog een weekje in die cel laten zitten, en natuurlijk niet schoonmaken of eruit voor toiletbezoek. Daarna eerst alles schoonmaken voordat ie er uit mag. Daarna hem een lesje bijbrengen hoe je met vrouwen omgaat.
Cookie-instellingen beheren