Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Man bedreigt collega met messen Oostkapelle

Toegevoegd: 23-10-2016, 11.41 uur - Update: 23-10-2016, 21.48 uur
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In een horecagelegenheid in Oostkapelle heeft een 35-jarige medewerker één `van zijn collega's bedreigd met messen. Hij is aangehouden.


De man liep volgens de politie met messen de zaak in en uitte bedreigingen aan het adres van de collega. De betreffende collega verliet het pand en dat deed de verdachte vervolgens ook. De politie werd gebeld en agenten gingen op zoek naar de verdachte. Hij is aangehouden in zijn woonplaats Kamperland.

De arrestant is naar een politiecel in Torentijd overgebracht. De man is in verzekering gesteld. Politieagenten hebben verschillende getuigenverklaringen opgenomen. De bedreigde man heeft aangifte gedaan. De messen waar de verdachte mee liep te zwaaien zijn in beslag genomen door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren