Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Automobiliste ongeluk Deltaweg brak rugwervel

Toegevoegd: 23-10-2016, 12.41 uur
In de auto zaten een man, een vrouw en hun dochter.
In de auto zaten een man, een vrouw en hun dochter.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De bestuurster van de auto die vannacht bij Wihleminadorp van de Deltaweg (N256) reed heeft een rugwervel gebroken. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het slachtoffer, een 47-jarige vrouw uit Goes, reed rond 02.05 uur van de weg toen ze vanuit de richting van Zierikzee kwam en richting haar woonplaats reed. Het voertuig schoot over de vangrail en schoof op zijn zijkant richting een watergang bij de Katseveerweg. De auto vloog vervolgens vanaf het talud en kwam tot stilstand tegen het talud aan de overzijde van de watergang. De auto lag deels in het water.

Bij de vrouw in de auto zaten haar man (49) en dochter (13). Geen van de inzittenden raakte bekneld maar de brandweer heeft wel geassisteerd bij het uit de auto halen van de gewonden. Ook vader en dochter raakten gewond. De man, die op de bijrijdersplaats zat, had wat kneuzingen en de dochter had onbekend letsel.

De vrouw heeft inmiddels tegenover de politie verklaard dat zij vermoedelijk achter het stuur in slaap is gevallen. In verband met het letsel van de drie slachtoffers is de auto waarin zij reden in beslag genomen voor politieonderzoek. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren