Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Vrouw in pyjama weet niet meer waar ze woont

Toegevoegd: 24-10-2016, 10.24 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond een oude vrouw teruggebracht naar haar woning nadat ze in verwarde toestand op straat was aangetroffen.


Volgens de politie had iemand de vrouw in het centrum van Vlissingen rond zien lopen in haar pyjama. De vrouw liep op slippers maar wist niet meer waar ze woonde.

De politie heeft in de buurt een zoekslag gemaakt maar uiteindelijk bleek dat de vrouw vlakbij haar woning had gestaan. Agenten hebben de vrouw naar haar huis gebracht. Een medewerker van Zorgstroom heeft de verdere zorg op zich genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (25-10-2016 om 10:56)
Het is niet altijd dementie of Alzheimer, soms kan medicatie de mensen ook in de war of in een psychose brengen, stress en zorgen op oudere leeftijd trouwens ook. Zolang je kan, blijf lekker in je eigen huisje.
LR (24-10-2016 om 17:46)
Vooral nog langer dementerende ouderen thuis houden. Zonde voor het vrouwtje..
Gerda (24-10-2016 om 15:38)
Dat bedoel ik nou, het kabinet wil toch zo graag dat Bejaarde mensen zo lang mogelijk in eigen woning blijven. En dit ga je nu krijgen.
Gerard (24-10-2016 om 12:31)
Goed geregeld door onze regering.! Lekker korten op de zorg en de verpleegtehuizen, kunnen de mensen lekker lang thuis wonen, moeten ze nog wel weten waar ze wonen. Verkiezingen komen eraan gelukkig.
Mark (24-10-2016 om 11:02)
Jup dat is alzheimer maar vooral gewoon terug naar der huis brengen . Niks aan de hand.Niet alsof dit nog een paar keer zal gebeuren ofzo.
Cookie-instellingen beheren