Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Celstraf geëist voor reeks diefstallen

Toegevoegd: 24-10-2016, 18.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 22-jarige M. J. uit Vlissingen hoorde vandaag in Middelburg een gevangenisstraf van een half jaar waarvan twee maanden voorwaardelijk tegen zich eisen. Ook zou hij zich onder toezicht van de reclassering moeten stellen.


De bekennende J. tankte eind vorig- en begin dit jaar diverse keren benzine zonder daarvoor te betalen, pleegde een winkeldiefstal in Kamperland en leverde bij een supermarkt in Goes een zegelboekje in terwijl de zegels vervalst bleken te zijn. Ook toonde hij een garagehouder in 's Heer Arendskerke een bankafschrift dat hij diens rekening van een dikke negenhonderd euro had betaald, terwijl dat niet zo bleek te zijn.

J. moet eind november opnieuw bij de rechter verschijnen voor enkele diefstallen. Kort voor de zitting van maandag werd hij nog door de politierechter veroordeeld voor de diefstal van een paar schoenen. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren