Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 146 km

Wilde achtervolging na ramkraak Hulst

Toegevoegd: 25-10-2016, 12.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Afgelopen nacht is een kledingwinkel aan de Overdamstraat in Hulst het doelwit geweest van een ramkraak. De verdachten zijn weggevlucht met hun buit in een auto.


Omstreeks 03.40 uur wordt de meldkamer geïnformeerd over de ramraak door vermoedelijk drie daders. Deze hebben hiervoor de etalage vernield. De gemaskerde mannen gaan zeer professioneel te werk en binnen enkele minuten zijn zij weer vertrokken met een donkerkleurige Audi station.

Kort daarop wordt de Audi gesignaleerd op de A16/A27 terwijl deze met een snelheid van boven de 200 km/u over de snelweg rijdt. Enkele eenheden achtervolgen het voertuig en proberen deze tot stoppen te dwingen. Tijdens deze actie raakt één van de dienstvoertuigen de vluchtauto, maar deze weet toch met hoge snelheid door te rijden.

Bij winkelcentrum ‘De Nieuwe Es’ in Sleewijk wordt de auto zonder verdachten aangetroffen. In het voertuig vinden agenten kleding die vermoedelijk afkomstig is uit de winkel in Hulst. Tot nu toe ontbreekt nog ieder spoor van de daders. De recherche is een onderzoek gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (27-10-2016 om 16:23)
@lowie dat zal nog niks helpen zelfs de politie mag maar (ik geloof) 30km harder dan max snelheid ivm gevaar medeweggebruikers, alleen speciaal opgeleide mensen (klpd, at, bob ea) een normale agent is niet opgeleid om zo hard te rijden
lowie (25-10-2016 om 18:10)
koop de politie ook eens een paar snelle auto's met deze kunnen ze nog net een brommer bij houden
Cookie-instellingen beheren