Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Burgemeester sluit drugspand Vlissingen

Toegevoegd: 25-10-2016, 22.05 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de zogeheten Rode Buurt in Vlissingen is een pand gesloten nadat door de politie drugs waren aangetroffen.


De woning aan de Nicolaes Honighstraat werd vandaag verzegeld door de gemeente Vlissingen, in het bijzijn van wijkagent Jeroen Sommer.

De Opiumwet biedt burgemeesters de mogelijkheid drugspanden te sluiten als er sprake is van handel. Alleen al een handelshoeveelheid drugs (meer dan een gebruikershoeveelheid) is voldoende. De openbare orde hoeft niet in het geding te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (26-10-2016 om 09:57)
wat bliezen ze hoog van de toren een aantal jaar geleden, dat ze de gevaarlijkste straat van Nederland op de schop hadden genomen en weer veilig hadden gemaakt, door alle dealers en criminelen uit de huizen te zetten en de woningen aldaar te renoveren of nieuw op te bouwen. Ik heb het over de Bonedijkestraat! Wat iedereen allang wist, behalve de mensen op het gemeentehuis blijkbaar, is dat deze mensen die problemen veroorzaken niet zomaar verdwijnen, maar zich verplaatsen. In dit geval naar de Scheldestraat en omgeving. Wat NU dus een no-go zone is geworden voor de gewone burger. Een soort Bonedijkestraat 2.0 dus.
Ik (26-10-2016 om 09:10)
@ Vlissingse Als jij dat ziet, schrijf dan eens op hoe ze er uit zien, in welke auto ze rijden met welk kenteken en hoe laat en waar precies en lever die info eens aan. Wedden dat dat geen half jaar meer duurt...
vlissingse (25-10-2016 om 23:02)
Als ze nou ook eens die dealers pakken die in hun autootje zitten en gewoon zitten te dealen in een woonwijk en dat nog vlakbij ouderen. Maar nee die laten ze gewoon hun gang gaan en dan heb ik het over de bloemenlaan e.o.
Cookie-instellingen beheren