Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat parkeerwachter pet van hoofd

Toegevoegd: 29-10-2016, 12.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een 39-jarige man uit Dordrecht is vrijdag in Hulst aangehouden. Hij zou enkele dagen daarvoor een parkeerwachter belemmerd hebben in zijn werkzaamheden. Hij sloeg onder andere de pet van het hoofd van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA).


De man kreeg maandag rond 16.15 uur op het ’s-Gravenhofplein een proces-verbaal voor het parkeren op de stoep. Daar was de verdachte het niet mee eens en hij sloeg de pet van de BOA van zijn hoofd. Vervolgens belemmerde hij hem nog verder in zijn werkzaamheden onder andere door hem een duw te geven. Ook sloeg hij dreigende taal uit.

De parkeerwachter deed aangifte en de verdachte is vervolgens vrijdag op last van de officier van justitie aangehouden. Na verhoor is hij heen gezonden. De politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (1-11-2016 om 00:02)
ik heb ooit een boa nodig gehad omdat buurtbewoners mijn achtertuin als hondenuitlaat terrein gebruikten, het antwoord van de terneuzense boa's was toen, pak de stront op en duw het bij de dader door de brievenbus dan houd het vanzelf op, ipv dat hun een oogje in het zeill hielden nee das deskundig, boa's zijn ettertjes die dondersgoed weten dat justitie ze beschermt soms zijn het zelfs ex criminelen die hun leven gebeterd zouden hebben en dus nu boa zijn, volslagen belachelijk vind ik dat
Johan (31-10-2016 om 12:30)
Agent: Mischien moet u lezen hoe ik dit schrijf. Als agent neem ik aan dat je alles leest inplaats van de helft of wat u wilt lezen. Ik heb heel veel respect voor onze hulpverleners maar ook deze mensen behoren zich te gedragen en niet uit te lokken.
Terneuzenaar (31-10-2016 om 12:14)
BOA's zijn doorgaans ook niet deskundig genoeg om te beoordelen of iemand zijn of haar werk veilig te kunnen beoordelen zoals @Cerebrus al aangeeft. Het is uitgesloten dat je fysiek mag handelen zoals deze persoon uit Dordrecht deed. De BOA's zijn geen oplossing voor deze "overtredingen" gezien de verhuftering in de samenleving. De beste oplossing is het beter betalen van agenten, en zo een groter korps krijgen op straat, dan wordt het belastinggeld tenminste goed besteed.
@Cerebrus (30-10-2016 om 21:46)
En wat nu als je bezig bent met je werk ? en moet een diverse Zware meubels afleveren of Apparaten zoals wasmachines Moet je maar met elk zwaar stuk honderden meters lopen omdat je niet mag lossen dan is iemand een grote asociaal ? omdat hij of zei probeerde zijn werk te doen ? Denk dat u het niet helemaal begrijpt. maar dat waarschijnlijk omdat werken u niet bekend is ??? Mensen zoals u (thuis) roepen vaak het harst
Neus (30-10-2016 om 19:33)
Dit aso gedrag belemmert andere mensen, fatsoenlijk parkeren is wel zo zijn plaats.
Hulstenaar (30-10-2016 om 17:33)
Groot gelijk. Als ik hem betrapte dat hij me een bekeuring goed gaf zal hij me niet snel vergeten! Als je mij pijn doet doe ik je 10 x pijn terug.
Cookie-instellingen beheren