Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 70 km

Fietser ten val na botsing met auto Goes

Toegevoegd: 29-10-2016, 20.25 uur
Het ongeval op de kruising in Goes.
Het ongeval op de kruising in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een botsing tussen een auto en een fietser in Goes heeft een man zaterdagavond lichte verwondingen opgelopen.


Het ongeval vond rond 18.45 uur plaats op de kruising van de Louise de Colignylaan met de Ch. de Bourbonweg. De automobilist en fietser kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De fiets kwam onder de auto terecht.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om de fietser te onderzoeken, maar de man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de man met zijn fiets naar huis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
taxi (30-10-2016 om 19:34)
en op te letten als je bij een fietspad komt waar de fiets voorrang heeft. oja en als fietsers de lichtjes aan doen dan zie je ze ook nog aankomen ipv de suprise actie`s de laatste tijd
Leghorn Foghorn (30-10-2016 om 10:00)
Het is weer tijd dat je je beslagen autoruiten eerst moet schoonmaken voordat je wegrijdt
Cookie-instellingen beheren