Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 146 km

Fietser zonder licht slaat op de vlucht

Toegevoegd: 30-10-2016, 09.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Agenten van de politie hebben zaterdagavond in Goes een 47-jarige man uit Kloetinge aangehouden. Ze gaven de man, die op een fiets reed, een stopteken omdat hij zonder verlichting reed. De man weigerde echter te stoppen.


De dienders zagen de man rond 22.38 uur fietsen over de Kloetingseweg. Hij voerde geen verlichting. De man gaf geen gehoor aan het stopteken. Na een korte achtervolging lukt het de agenten de verdachte tot stoppen te dwingen.

De man kon geen legitimatie tonen, vervolgens probeerde hij er wederom vandoor te gaan. Hierop werd hij aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar hij een proces-verbaal uitgereikt kreeg. Vervolgens is hij weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
haca (30-10-2016 om 22:02)
Heb je al eens een fietser met licht gezien???? Nou die zijn met een lampje te zoeken!!!!!!
R (30-10-2016 om 11:04)
je hebt bij de action en bazar voor nog geen 2 € een voor en achterlampje
Cookie-instellingen beheren