Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 179 km

Politie onderzoekt mishandeling Middelburg

Toegevoegd: 30-10-2016, 13.41 uur
De politie in Middelburg.
De politie in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een geweldsdelict dat aan de De Ruyterstraat in Middelburg gepleegd zou zijn. Vlakbij de kruising met de Piet Heinstraat raakte een 39-jarige Middelburger gewond. Hij is op straat mishandeld zijn door een andere man.


Het incident vond plaats op donderdagavond 27 oktober tussen 20.15 uur en 20.30 uur. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft met meerdere voertuigen in de wijk gezocht naar de dader, maar deze is voor zover bekend niet aangetroffen. Er zijn een aantal sporen veiliggesteld op de plaats delict. De politie is nu op zoek naar mensen die meer over dit incident weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren