Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Man mishandelt medewerkster schoonmaakbedrijf

Toegevoegd: 31-10-2016, 14.54 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Een 29-jarige man uit Westkapelle is vanochtend aangehouden voor mishandeling en vernieling.


De politie werd rond 10.30 uur gebeld door een vrouw die namens een schoonmaakbedrijf bezig was met het inspecteren van een woning aan de Molenwal. "Terwijl zij met haar werk bezig was, werd zij hierin belemmerd door een haar onbekende man", zo zegt de politie.

"De man had sleutels van de vrouw afgepakt en wilde deze niet teruggeven. Er ontstond op een gegeven moment een handgemeen toen de man haar telefoon en later ook haar autosleutels vernielde", aldus de politie. De verdachte werd aangehouden en naar een politiecel in Torentijd gebracht. Daar zit hij nu nog vast en hij zal later vandaag een verklaring afleggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schandalig2 (1-11-2016 om 10:26)
Dat klopt het is dezelfde jongen als van de wietplantage.. het ging er niet rustig aan toe in de straat gister!!
wim (1-11-2016 om 07:20)
Wat zijn er toch gekke mensen om zoiets bij een werkende vrouw aftepakken die gewoon der werk verricht, ik denk dat zulke mensen geen raad weet met der vrijetijd en ze gevolgen kunnen ontstaan, laat ze de gevangenis ruimtes schoonmaken want zulke lui kunnen niet meer te vertrouwen en behoren niet meer op straat te komen
helena (31-10-2016 om 17:47)
welja is het geen BOA dan is t wel een schoonmaakster die wordt mishandeld wat mankeren de mensen eigenlijk allemaal waar moet dit naar toe mag je dan zomaar iedereen mishandelen als een ander niet aanstaat dat je met je werk bezig bent zonder dat het gevolgen zou hebben dit is belachelijk dit kan echt niet meer en de politie en andere mensen die je zouden moeten helpen die laten je ook in de steek!!!!!!!!!!!!!!!! zo ik heb gezegd!!!!!!!!!!!!!!!!
van Droogbroden (31-10-2016 om 16:48)
Het zal wel weer een verwarde persoon zijn waar de hulp die die blijkbaar nodig heeft van is wegbezuinigd door de partijen die enkel en alleen aan geld denken. Hun opstelling is dat anderen dit soort verstoringen maar voor lief moeten nemen en verduren omdat dat goed is voor de economie. Makkelijk gezegd als ze zelf met bodyguards over straat moeten en alleen zijzelf er economisch op vooruitgaan. De gewone schoonmaker verdiend geen droog brood meer maar wordt niet gevraagd of ze ook nog eens vervelende kerels wil bezighouden omdat dat goedkoper is als een psygoloog, maar dat boeit de hoge heren ook niet, alleen hun miljonairs saldo op hun eigen rekening.
Schandalig (31-10-2016 om 16:00)
Zag ook dat er een wietkwekerij toevallig in diezelfde straat ontmanteld is.. ook een 29 jarige man? misschien een verband hiertussen?
Cookie-instellingen beheren