Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Vrouw van fiets gewud op Langeweg in Axel

Toegevoegd: 17-06-2006, 23.55 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Donderdagochtend rond 10.00 uur is een 58-jarige vrouw uit Axel, aan de Langeweg in Axel, door een wielrenner van haar fiets geduwd.

De vrouw reed rond 10.00 uur over het fietspad langs de Langeweg komende uit de richting van Westdorpe en gaande in de richting van Axel. Ter hoogte van het vliegveld werd ze voorbij gereden door een grote groep, vermoedelijk Belgische, wielrenners.

Toen een aantal van deze wielrenners de vrouw al was gepasseerd werd er, door wielrenners die nog achter haar reden, geroepen dat ze aan de kant moest gaan. Bij het passeren gaf een van de wielrenners de vrouw een harde duw waardoor ze ten val kwam.

De vrouw kwam onder haar fiets terecht en bleef, door de pijn (ze hield aan de valpartij kneuzingen en schaafwonden over), even liggen. De groep wielrenners reed door. De vrouw is na haar val door een Belgische automobilist geholpen.

De politie verzoekt getuigen zich te melden. Ook zou de politie graag in de contact komen met de behulpzame Belgische automobilist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren