Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 67 km

Jongen aangehouden met behulp van politiehond

Toegevoegd: 18-06-2006, 21.37 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - De politie Zeeland heeft zondag om 4.20 uur, mede door de inzet van de diensthond, een verdachte van vernielingen aan kunnen houden op de Lijnbaan in Goes.

De politie kreeg de melding binnen dat er door enkele personen fietsen werden vernield op de Lijnbaan. Eenmaal ter plekke werden de verdachten door de politie gesommeerd te blijven staan en werd hen medegedeeld dat ze waren aangehouden.

Er is hen gewaarschuwd dat de diensthond ingezet werd als zij zich ontrokken aan de aanhouding. Hierop renden de verdachten weg en werd met inzet van de hond de aanhouding van de 17-jarige verdachte uit Heinkenszand afgerond.

Vier andere verdachten, allen afkomstig uit Heinkenszand en variërend in leeftijd van 17 tot 18 jaar, zijn zondag rond het middaguur aangehouden. De politie verzoekt bezitters van de vernielde fietsen aangifte te doen bij de politie te Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren