Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Opnieuw klanten minderjarige prostituee voor rechter

Toegevoegd: 02-12-2016, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen zes Zeeuwen in de leeftijd van 27 tot en met 52 jaar die ervan worden verdacht seks te hebben gehad met een minderjarige prostituee, zijn vrijdag celstraffe van acht maanden waarvan drie voorwaardelijk geëist.


De zes hebben, met uitzondering van een Middelburgse verdachte, alles erkend. De zes maken deel uit van het onderzoek Raghun, waarin een 17-jarig meisje tot prostitutie werd gedwongen. Eerder werden er al eisen van vier tot acht maanden cel geëist tegen zeven andere klanten.

Tegen de loverboy van het meisje werd maandag vier jaar cel geëist. Net als alle ander klanten van het meisje vertelden zij de rechtbank nooit te hebben vermoed dat ze 17 was. Als ze dat hadden geweten waren ze nooit aan de betaalde seks met haar begonnen, zo lieten ze weten.

Verder wezen ze erop dat ze haar niet hadden gevraagd zich te identificeren. Immers: op de sekssite waar ze contact met haar zochten was duidelijk vermeld dat de aangeboden meisje meerderjarig waren en bovendien was de site voorzien van het politielogo, dat vertrouwen uitstraalde. 

De laatste klant die betaalde seks met het meisje zou hebben gehad moet zich op 8 december voor de rechtbank verantwoorden. In alle zaken, zowel in die van de loverboy, zijn kompanen als de klanten is de uitspraak op 19 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tsjaa... (4-12-2016 om 13:48)
Kees Tramper? Sprookjesboek??? Moet je het boek ''Openbaringen'' eens lezen... De eindtijd.... alles klopt ermee... De moslim is de antichrist.... oorlogen, ziekte.s scheidingen, ruzie,.s aarbevingen, klimaatveranderingen.... alles wijst daar op! Zonsverduisteringen, rivier de eufraat droogt op, onderzoek het eens.... En jij gelooft dat alles zomaar uit het niets gekomen is? We dwalen af van het topic... Maar ik geloof zeker wel in gedwongen seks. En legitimeren? Dat kunnen ze niet... Vaak getrouwde mannen die dit doen. Verschrikkelijk is het! En de aardse rechter mag ze inderdaad goed straffen. Het is te zot voor woorden, dat advocaten dit soort tuig beschermen, en ze er zo goed altijd van af komen. Echt bezopen gewoon! Waardeloos!
Vlissinger (3-12-2016 om 15:31)
Jan, haal je hoofd uit het zand. het is 2016.
W. Kruit (3-12-2016 om 12:53)
@jan, "gedwongen sex bestaat niet"??!! Van welke planeet kom jij? Wel eens gehoord van verkrachting? Wel eens gehoord van loverboys? Wel eens gehoord van vrouwenhandel? Ik heb een goede tip voor je: ga eens praten met Jeugd - en Zedenzaken van de politie in een grote stad...!
Kees Tramper (3-12-2016 om 12:17)
Het verschil tussen 17 en 18 is onmogelijk te zien en legitimeren doen die vrouwen zich nooit. Dus kunnen de mannen dit nooit geweten hebben. Bovendien was de politie bij het meisje langs geweest en die had ook niks gedaan. En er staat een politie logo op de site zeggen ze allemaal. Enne echt spijt er van ook geloof je nog steeds in dat grote spookjesboek. De mensheid bestaat al 2 miljoen jaar en het christendom nog maar 2000 jaar. Ik geloof er absoluut niet in wel in de evolutie daar zijn zeer veel bewijzen van
W. Kruit (3-12-2016 om 11:43)
@Echt Spijt er van ook? Zullen we de berechting maar overlaten aan de aardse rechter? Ik ben er wat huiverig van om met de berechting van een crimineel te wachten tot na zijn dood, en het oordeel over te laten aan Iemand waarvan het nogal onzeker is of Hij/Zij wel echt bestaat...
W. Kruit (3-12-2016 om 11:38)
p van d, gaat het wel goed met je? Sex tussen tieners vergelijken met (gedwongen?) prostitutie? Ik wil hier verder geen woorden meer aan vuil maken, maar denk eerst eens na voordat je zomaar wat opschrijft!!
Cookie-instellingen beheren