Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Spookrijder in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 02-12-2016, 21.23 uur - Update: 03-12-2016, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Westerscheldetunnel (N62) is vrijdagavond in beide richtingen afgesloten geweest nadat een spookrijdster was gesignaleerd.


De spookrijdster reed in eerste instantie op de reguliere wijze door tunnel in de richting van Borssele. Op een gegeven moment besloot ze echter om te keren en hierdoor begon de automobiliste dus tegen de richting in te rijden. Rond 19.55 uur werd daarom uit voorzorg de volledige Westerscheldetunnel afgesloten.

Enige tijd later keerde de spookrijder opnieuw. Ze werd bij de uitgang opgewacht door de politie. De auto werd bestuurd door een vrouw uit Polen. Ze zat in de auto met haar dochtertje. De bestuurster heeft ter plaatse een blaastest afgelegd maar ze bleek geen alcohol te hebben gedronken.

Rond 20.10 uur was de tunnel weer helemaal beschikbaar. De vrouw is voor verhoor en verdere afhandeling meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen. Ze kreeg een boete voor het spookrijden in de tunnel. Hierna mocht ze het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (4-12-2016 om 20:56)
Gelukkig is het goed afgelopen. Deze vrouw zal wel erg geschrokken zijn. Gelukkig dienen agenten een psychologische test te ondergaan voordat ze hun functie uitoefenen, iets waar sommigen hier waarschijnlijk niet doorheen zullen kom.
k (4-12-2016 om 18:59)
een buitenlander komt er altijd beter van af dan als een nederlander dit zou flikken dan kun je je rijbewijs echt inleveren en mag je ff langs de zielendokter om te kijken of je wel helemaal weet waar je mee bezig bent
grensarbeider (3-12-2016 om 16:21)
@Dennis, P van D en Jan van Souburg: Jullie reacties zijn zo mogelijk nog dommer dan de acties die de Poolse bestuurster heeft uitgehaald.
Vlissinger (3-12-2016 om 15:30)
Een bekeuring... als ik dat doe wordt mijn rijbewijs ingevorderd en wordt er getwijfeld of ik nog wel geschikt ben om te rijden... lachertje dit -_-
Jan van Souburg (3-12-2016 om 15:16)
Jay er staat nergens in mijn reactie dat het alleen maar opnames uit Polen zijn, hoef dus het verschil tussen een Pools en Russisch kenteken niet op te zoeken, die ken ik wel.
Jay (3-12-2016 om 13:20)
Jan ooit wel eens het verschil tussen een Pools en Russisch kenteken opgezocht? De meeste beelden komen namelijk uit Rusland. Het rijden in Polen is beter op veel plekken vergeleken met hier..... en natuurlijk maken mensen fouten in andere landen ik maak ook wel eens foutjes als ik Oekraïne of Polen rijd ondanks dat ik er toch regelmatig kom...
Cookie-instellingen beheren