Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen uitgebrand op strand Haamstede

Toegevoegd: 03-12-2016, 12.32 uur - Update: 03-12-2016, 13.42 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Op het strand van Westenschouwen bij Burgh-Haamstede is zaterdagochtend een vrachtwagen volledig uitgebrand.


De brand op het strand bij overgang Het Oude Vuur tussen de strandpaviljoens De Strandloper en De Buurman werd rond 10.10 uur opgemerkt. De brandweer van Burgh-Haamstede werd hierop met spoed ter plekke gestuurd.

Ter plekke het bleek het niet mogelijk om met een tankautospuit bij de vrachtwagen te komen. Daarom is besloten om de vrachtwagen, die al volledig in brand stond, gecontroleerd te laten uitbranden. In overleg met de gemeente en de officier van dienst is besloten om een boer met een giertank te laten komen om de brand af te blussen.

Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (3-12-2016 om 20:46)
Overgang het oude vuur? Vandaar... ;-)
Cookie-instellingen beheren