Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Brand in ondergrondse container Vlissingen

Toegevoegd: 03-12-2016, 22.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor het blussen van een brand in een vuilcontainer.


Bij de Offenbachlaan werd rond 18.40 uur ontdekt dat er rook kwam uit een ondergrondse afvalcontainer van de gemeente Vlissingen. Hierop werd de brandweer gebeld. Die rukte vanaf de post Olympiaweg uit om de brand te blussen.

De brandweer heeft met behulp van een straal lage druk de container vol laten lopen met water en zo de brand geblust.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jee (4-12-2016 om 23:28)
Ben het helemaal eens met P, iedereen een pasje met code hoeven de burgers niet meer te betalen ook voor al die bedrijven en restaurants die in de avond langs de ondergrondse containers rijden om hun bedrijfsafval te dumpen.
@p (4-12-2016 om 14:53)
Waarom denkt u dat men brandblussers verkoopt? Altijd een in huis hebben van 6 of 9 kg....niet omdat heel Nederland geen cent meer wilt uitgeven aan Defensie, Politie,Brandweer of Zorg, maar voor uw eigen veiligheid!
P (4-12-2016 om 12:55)
Gewoon allemaal pasjes scan erop zetten,dan gaan ze pas open als je je pasje er langs hebt gehaalt, en dus kan je zien wie er als laatste wat inheeft gegooit.
p van d (4-12-2016 om 02:29)
Nou dat gaat wat beloven voor oud en nieuwjaar natuurlijk, die jochies weten nu hoe 'leuk' het is dus er gaat waarschijnlijk heel veel vuurwerk in de ondergrondse containers nu er zoveel staan overal door de stad.. Als ze er 10 in de fik steken en er staat een huis in brand is de brandweer op en alles bezet !!?
kees (3-12-2016 om 23:30)
Is wel leuk zeker zon cobra er in en wegrennen. En de burgers maar laten betalen
Cookie-instellingen beheren