Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen aangehouden na bedrijfsinbraak Nieuwdorp

Toegevoegd: 06-12-2016, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Na een inbraak bij een bedrijf in Nieuwdorp heeft de politie dinsdagmorgen in Oost-Souburg twee mannen aangehouden.


Rond 10.45 uur zag iemand dat twee mannen in een garage aan het klussen waren en etiketten van koffers aan het halen waren belde hij de politie. De man vertrouwde de situatie in de Jacob Isaac Sandersestraat in Oost-Souburg niet en belde de politie.

Agenten gingen op pad en kregen door dat vanochtend bij een bedrijf aan de Portugalweg in Nieuwdorp was ingebroken. Er was een flink aantal stroomkabels gestolen. Ook bleek er gereedschap te zijn ontvreemd. Ter plekke zagen de agenten twee mannen die een auto aan het uitladen waren.

De twee bleken in de weer te zijn met zware stroomkabels. De mannen werden hierop aangehouden. Het gaat om Vlissingers van 29 en 43 jaar oud. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Ze worden dinsdagmiddag verhoord.

De spullen, die dus vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren