Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongen uit klas gehaald voor diefstal auto

Toegevoegd: 07-12-2016, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De politie heeft woensdagmorgen een 16-jarige jongen uit Axel aangehouden op een school in Terneuzen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een auto in Axel.


Dinsdagmiddag zag de eigenaar van een personenauto plotseling dat haar auto was verdwenen vanaf zijn parkeerplaats aan de Kanaalkade in Axel. Aan het eind van de avond heeft zij de politie gebeld. Agenten zijn een onderzoek gestart. Uit onderzoek kwam al gauw een vermoeden over de identiteit van de autodief naar voren. Helaas werden de auto en de verdachte vannacht niet aangetroffen door de agenten.

Vanmorgen werd bij de politie gemeld dat de gestolen auto uit Axel in Terneuzen geparkeerd zou staan bij een middelbare school. Agenten zijn er achter gekomen waar de verdachte zich bevond in de betreffende school. De 16-jarige jongen uit Axel is omstreeks 11.30 uur woensdagochtend aangehouden door de politie op verdenking van heling. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal daar later vandaag gehoord worden over zijn betrokkenheid bij deze zaak.

De Officier van Justitie bepaalt wanneer het voertuig weer teruggegeven kan worden aan de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren