Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwerk vernielt 13 ruiten Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2016, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de Sint Janstraat in Middelburg zijn bij vijf verschillende panden in totaal dertien ruiten vernield. Vermoedelijk is vuurwerk de oorzaak. De politie heeft drie aangiften gehad.


De politie kreeg woensdag rond 22.10 uur een melding van een zeer harde knal. Er zouden vervolgens meerdere ruiten gesneuveld zijn.

Agenten hebben ter plaatse een buurtonderzoek ingesteld, maar een dader kon nog niet worden achterhaald. Er wordt verder onderzoek naar de zaak gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (13-12-2016 om 11:14)
@John Geen feiten, maar onzin! Dat 70% tegen vuurwerk is, is dikke BS. Totaal nergens op gebasseerd. Een verbod gaat niet helpen. Het is namelijk nu al verboden om vuurwerk af te steken. Gewoon handhaven en mensen die wel van vuurwerk kunnen genieten niet hun pleziertje afpakken
John (9-12-2016 om 20:34)
@peter: De meeste gewonden vallen door LEGAAL vuurwerk. Wat ik schrijf zijn feiten. Maar helaas zijn er altijd mensen die de waarheid niet onder ogen willen zien en maar willen blijven suggereren dat voornamelijk illegaal vuurwerk problemen veroorzaakt. Bovendien is illegaal vuurwerk niet te voorkomen, want het is verboden maar handhaving is onmogelijk. Veel kleine dingen zijn verboden maar rond oudjaar mag je met je bezopen kop explosieven door de straat met mensen slingeren met alle gevolgen van dien. De rest van de bevolking, de dieren en de natuur zijn de dupe van deze waanzin, elk jaar weer opnieuw. Gelukkig gaan steeds meer mensen dit inzien en daarom dient er snel een verbod te komen op het afsteken van vuurwerk door particulieren.
peter (9-12-2016 om 11:30)
@jOHN Het betrof hier een vuurwerkbom of een stuk zwaar (illegaal) vuurwerk. De discussie oprakelen over legaal vuurwerk raakt dus kant nog wal. En dat 70% een hekel aan vuurwerk heeft is totale kolder. Dat het merendeel van de bevolking een hekel heeft aan zware illegale klappers en moedwillige vernieling dmv vuurwerk, dat geloof ik meer.
Rick (9-12-2016 om 01:01)
Gewoon totaal verbieden!! Verkoop van vuurwerk zwaar beboeten! Dit heeft prioriteit boven de zwarte pietendiscussie, waar iedereen zich druk over maakt. Dit is pas echt terreur! Huisdieren en de veiligheid van mensen zijn in gevaar! Wie denken ze wel dat ze zijn om de woonomgeving te terroriseren alleen maar voor eigen lol en vermaak!! Schade volledig verhalen op dit soort ellendelingen! En als ze het geld niet hebben, laten werken, en dan bedoel ik echt werken, totdat alles afgelost is! Verkoop van vuurwerk zwaar strafbaar stellen! Rigoureuze maatregelen treffen is het enige wat helpt! Laat de gemeentes het vuurwerk regelen. De normale bevolking moet zich ingraven met Oud en Nieuw om die randdebielen hun gang te laten gaan....
kees (8-12-2016 om 18:37)
Uiteraard is de dader niet gevonden. Die vind je echt niet. Vervelend voor de gedupeerden want die krijgen een houten plank voor het kapotte raam, het nieuwe raam moet dan besteld worden en is over 2 a 3 weken klaar voor montage. Het duurt namelijk wel even voor de fabriek de ramen gemaakt heeft. En dat net in de winter.
Steve (8-12-2016 om 18:24)
Als je dan toch zo flink bent om het af te steken, wees dan ook zo flink om jezelf te melden.
Cookie-instellingen beheren