Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Illegaal vuurwerk in woningen Vlissingen

Toegevoegd: 11-12-2016, 12.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Gisteren hebben agenten drie woningen in Vlissingen bezocht in een onderzoek naar illegaal vuurwerk. Daarbij is in totaal 5,5 kilo professioneel vuurwerk in beslag genomen.


Een onlangs gestart onderzoek naar illegaal vuurwerk leidde naar woningen aan de Nieuwstraat, de Irislaan en de Wilhelmina Druckerlaan. In de eerste woning werd 937 gram vuurwerk gevonden; in de tweede 362 gram en in de derde woning nog eens 4,2 kilo.

Twee jongens van 16 - en 17 jaar en zijn doorverwezen naar HALT. Voor een 14-jarige jongen blijft de straf nog even onduidelijk. Het vuurwerk dat bij hem is aangetroffen wordt eerst nog onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is vreselijk (11-12-2016 om 17:33)
Wisten de ouders dat hun woning werd gebruikt als illegale opslagplaats? Levensgevaarlijk, hopelijk wordt er nog veel van deze troep opgesnord.
Mike (11-12-2016 om 17:16)
Wel een paar hele kilos, met het gewicht van het verpakkingsmateriaal blijft er niet veel over. Goed werk
Nina (11-12-2016 om 15:35)
Omgeving Westerzicht mogen ze ook wel eens in actie komen tegen de vuurwerkbommen die regelmatig afgestoken worden. Vvaak midden in de nacht, maar ook op klaarlichte dag zo als nu net
Cookie-instellingen beheren