Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

OM wil ISD-maatregel voor Goesenaar

Toegevoegd: 12-12-2016, 22.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 40-jarige R. T. uit Goes is maandag de zogeheten ISD-maatregel geëist. Deze maatregel behelst een verblijf van maximaal twee jaar in een inrichting voor veelplegers.T. wordt er van verdacht op 18 en 26 augustus van dit jaar twee plaatsgenoten te hebben mishandeld.


Op 18 augustus ging het mis toen hij één van zijn buren een vuistslag verkocht. T. verkeerde al langer met die buren in onmin omdat zij volgens hem voor overlast zorgden en hem treiterden. Op 26 augustus had hij opnieuw iemand mishandeld. Volgens T. werd hij toen van zijn fiets getrapt, kreeg hij van drie man een pak slaag en had hij teruggeslagen.

Het slachtoffer had aangifte gedaan en dus was hij de kwaaie pier, verweerde T. zich. De verdachte werd eerder al voor geweldsdelicten veroordeeld en volgens T. lag de schuld hierbij ook vaak bij anderen.
 
Uitspraak 23 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.... (14-12-2016 om 19:16)
wij kennen deze man, en die moeten ze gewoon levenslang opsluiten, hij is een niet alleen een gevaar voor zichzelf maar vooral voor anderen. in dit geval heeft de politie helemaal gelijk.
karel (14-12-2016 om 13:38)
apart dat iemand in een inrichting moet omdat hij zichzelf verdedigt met zijn handen, terwijl je mensen hier hebt die elkaar helemaal lek steken en die worden vrijgesproken, wat een rare wereld.
k (13-12-2016 om 11:56)
ik denk dat zijn verhaal best kan kloppen, ik word ook dagelijks getreiterd en uitgedaagd politie doet geen ene moer maar als ik uit zou halen word ik wel opgesloten. nu ben ik slim genoeg om niet uit te halen maar ik kan deze man wel begrijpen. hij trekt nu aan het kortste eind maar de etterbakken gaan altijd vrijuit. ik heb ook al eens voorwaardelijk gehad toen ik mezelf verdedigde na een klap op mn neus, omdat ik harder sloeg dan de tegenpartij. als je eenmaal een naam hebt bij politie is de politie ook niet vies om je te treiteren en 3x op een avond voor je deur te komen voor geluidsoverlast terwijl je aan kunt tonen dat je het niet was dus ik denk dat de man gelijk heeft
Cookie-instellingen beheren