Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jonge berovers aangehouden Vlissingen

Toegevoegd: 13-12-2016, 17.33 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Twee jongens uit Vlissingen zijn vandaag aangehouden nadat zij vorige week donderdag een 12-jarige jongen na schooltijd van zijn vest en horloge hadden beroofd.


De jongen fietste op 8 december over het Bunkerpad in Vlissingen toen beide jongens dreigden hem wat gewelddadigs aan te doen als hij zijn vest en horloge niet aan hen zou geven. "De jongen werd hierop erg angstig en gaf zijn spullen af. Toen de twee later die week nog eens kwamen dreigen met geweld en de benadeelde nogmaals spullen zou moeten afgeven, is de politie in kennis gesteld van het gebeuren. Door de benadeelde is aangifte gedaan", zo meldt de politie nu.

De twee belagers zijn vandaag aangehouden op de school waar zij zitten. Het gaat om twee jongens uit Vlissingen van 14 en 16 jaar oud. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in het politiecellencomplex in Torentijd en worden daar verder gehoord over hun aandeel in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (13-12-2016 om 22:55)
Helemaal met Gerda eens. Dit soort lieden moeten - ongeacht hoe jong ze zijn en hoe erg ook voor de ouders/opvoeders - absoluut leren wat wel en niet kan. Dus: goed laten voelen dat dit echt niet kan.
batman (13-12-2016 om 20:42)
.....helden....mail mij, [email protected]. Ik wil best even bemiddelen of ervoor zorgen dat 2 mannetjes zonder baard je niet meer lastig vallen ;)
liesbeth van van den bergh (13-12-2016 om 19:35)
Blij dat ze gepakt zijn!!! Wat een laffe en geméne daad van deze jonge delinquenten! Hópelijk leren ze ervan.... en komt het nog goed met ze (uiteindelijk). En ik hoop dat hun slachtoffer er bovenop komt !!!!!
gerda (13-12-2016 om 18:14)
Deze 2 zijn echt gestoord, beide een korte tijd opsluiten in een jeugd gevangenis, en daarna plaatsen in een heropvoedings gesticht. Misschien dat ze dan hun lesje geleerd hebben. Gewoon hard aanpakken.
Cookie-instellingen beheren