Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gooit fles schoonmaakmiddel tegen agente

Toegevoegd: 17-12-2016, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 19-jarige Middelburger is zaterdagochtend opgepakt nadat hij een volle fles met een schoonmaakmiddel tegen het hoofd van een politieagente had gegooid.


De agente in kwestie was afgekomen op een melding over een feest in een woning aan het Meanderhof. Het feest zou uit de hand zijn gelopen en er zou een ruit zijn vernield. Rond 05.00 uur wilde één van de politiemensen het gesprek met een betrokkene beëindigen om haar surveillance weer op te pakken.

Op dat moment gooide de Middelburger vanuit de betreffende woning plots de fles tegen het hoofd van de agente. De fles was open en liep leeg op straat. De verdachte ging er via de achtertuin van de woning vandoor, maar kon enige tijd later in de Wijdauwdwarsstraat worden aangehouden.

Een politiehond hielp bij het zoeken naar de verdachte en tijdens de aanhouding gebruikten de agenten pepperspray. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. De politieagente heeft aangifte gedaan van mishandeling en zich later op de ochtend bij de huisartsenpost laten nakijken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (19-12-2016 om 11:30)
Zal wel weer een fopstrafje worden. Ze lachen de politie gewoon uit.
Jose (18-12-2016 om 18:04)
Wush, jij vind dit leuk? Ik niet.
Ik (18-12-2016 om 00:00)
Weet precies welk pand het betreft. Wordt tijd dat ze die gasten eens uit de woning zetten. Stelletje aso's die daar wonen.
Wush (17-12-2016 om 20:01)
haha lullig voor haar. Maar risico van het vak he
Erik (17-12-2016 om 16:09)
Nou ja zeg, die had zeker geen zin in opruimen en schoonmaken na het feestje, en dacht 'als ik die fles tegen haar aangooi, wordt ik opgepakt en mag ik lekker naar Torentijd..... ;-) Hoef ik niet op te ruimen en schoon te maken..... :-)
Cookie-instellingen beheren