Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 35 km

Politie int 13.000 euro achterstallige boetes

Toegevoegd: 21-12-2016, 14.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie in Zeeuws-Vlaanderen is gestart met het innen van openstaande boetes. De afgelopen week werd er bijna 13.000 euro geïnd.


Agenten zochten de afgelopen week diverse mensen thuis op. Zij stonden nog geregistreerd voor een vonnis of moesten nog boetes betalen. Tevens werden aan drie personen nog vonnissen medegedeeld. Zij kregen nog de mogelijkheid om hiertegen in beroep te gaan.

De politie zal de komende dagen nog meer mensen thuis bezoeken voor een hechtenis of om geldboetes te innen. Mensen die dat willen voorkomen kunnen zich ook melden op het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JK (26-12-2016 om 19:02)
Veel medelijden met het arme CJIB is niet echt nodig denk ik. Geen enkele instantie doe zoveel invorderingsmogelijkheden heeft en zo weinig mogelijkheden biedt voor een situatie afhankelijke oplossing! Maar heb wel een tip voor mensen die veel problemen met CJIB hebben, verkoop je auto en reis met OV dat scheelt heel veel :-)
Jan van Souburg (23-12-2016 om 13:46)
@Realistisch, hoe denkt u dat het in elkaar zit, agent komt in de ochtend op het bureau en bedenkt, kom de zon schijnt laat ik daarom eens bij iedereen de openstaande boetes gaan innen? De agent waar u het over heeft KRIJGT de opdracht van hogerhand. En wat die mensen doormaken, weet u dat heel veel vuurwerk afgestoken wordt door een grote groep mensen die zogenaamd niets te makken hebben?
Pietjuh (22-12-2016 om 14:46)
Geen medelijden mee met zulke mensen,iedereen weet toch dat wanneer je een boete krijgt die betaald moet worden.Lekker stoer doen van ik betaal niet,zo zie je maar. Ga dan ook niet huilen als ze je komen halen,geen kalkoen deze keer en ook geen vuurwerk,eigen schuld!
Realistisch (22-12-2016 om 13:23)
@tonnie? scheinheilig??? Boetes zijn torenhoog. Moet zon agent zelfis is zonder geld zitten met kerst en oud en nieuw. DAN snap je pas wat die mensen doormaken. Iedereen is heeft een eigen verantwoordeljkheid, maar niemand wordt wakker met de gedachte vandaag ga ik een paar boetes scoren. Volgens mij gaan zonder boetes Nederland failiet.
Tonnie (22-12-2016 om 11:01)
Een boete loop je toch op door je eigen gedrag? Dus kun je er ook voor kiezen geen boete te riskeren. Ik snap dat gemekker niet. En wat heeft kerst er mee te maken? Je weet toch dat je een boete hebt gekregen? Wat een schijnheilig gedoe.
Franky Highstreet (22-12-2016 om 02:36)
Prima actie...... Tenzij! 1. Er een betere regeling getroffen kan worden met het CJIB voor afbetaling. Plenty voorbeelden dat mensen vast kwamen te zitten en daardoor hun werk kwijt raakte, geen inkomen, geen geld voor afbetaling. 2. Afschaffen van de "Gijzeling" methode, inhumaan. Overheid moet kiezen, zitten en het is afbetaald of net zo lang afbetalen tot dat je er van af bent. (soort bewindvoering) 3. De idiote regel dat ene minister wil invoeren, betalen om in bezwaar te mogen gaan meteen de prullenbak in, niet iedereen heeft daar het geld voor. 4. Echte wanbetalers, tja laat die maar boeten, het liefst rond kerst en oud en nieuw.
Cookie-instellingen beheren