Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger bekent opblazen ruiten

Toegevoegd: 22-12-2016, 19.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 24-jarige Middelburgse man die op 9 december jl. werd aangehouden als verdachte van het vernielen van verschillende ruiten van panden in de Sint Janstraat heeft bekend dat hij verantwoordelijk is voor de vernielingen door illegaal gebruik van vuurwerk.


In de avond van 7 december werden in de Sint Janstraat verschillende ruiten uit panden geblazen door vuurwerk. De politie is meteen een onderzoek gestart en kwam door hulp en tips van getuigen bij de 24-jarige Middelburger terecht.

Bij de man in de woning werd vervolgens een huiszoeking gedaan. Hier werd onder andere18 kilo vuurwerk in beslag genomen. De man is vrijgelaten en moet zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (23-12-2016 om 08:57)
voor alle kosten oplaten dragen , van opruimen tot glas inzetten
Cookie-instellingen beheren