Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Mobiele Eenheid ingezet in Vlissingen

Toegevoegd: 01-01-2017, 02.48 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht de Mobiele Eenheid (ME) van de politie ingezet om rust te brengen in de Bloemenbuurt.


In de Bloemenlaan en omliggende straten was het al voor middernacht onrustig. Er woedden verschillende brandjes. Ook werden auto's vernield en in brand gestoken. De politie werd bekogeld met vuurwerk en agenten stonden met de hand op het wapen.

Ter plekke zijn ook zeker twee politievoertuigen vernield. Inmiddels zijn verschillende eenheden uit de regio en dus ook de Mobiele Eenheid op straat. Het is niet bekend of er ook arrestaties zijn verricht.

Bekijk hier het overzicht met incidenten rondom de jaarwisseling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de Vries (1-1-2017 om 12:02)
Je zal door de zware belastingen en een rotloontje wat men van den Haag nog mag overhouden maar gedwongen zijn daar in dat economisch ghetto te moeten wonen waar alle probleem en ongewensten in gedumpt worden door de gemeente. Probeer je je kop nog boven water te houden, steekt kansloos tuig die het voor iedereen willen verzieken je wagentje waar je mee naar je werk moet in de fik. En dan ? Naar je werk kan je niet meer, dus ook maar een uitkering dan ? Wie beschermt de hardwerkende burgers nog ? Namens iedereen in NL die in 2017 geen auto en/of baan meer heeft dankzij de "feestvierders" bedankt en een fijn 2017 gewenst hoor.
Vlissinger (1-1-2017 om 11:12)
Tegenwoordig kun je alles filmen dus ik denk dat de politie dit wel heeft gedaan zodat ze dat hersenloze narcisten tuig later alsnog op kunnen pakken.
Weer erger (1-1-2017 om 10:38)
Overal in den lande het zelfde, stenen en bommen gooiende buitenlandse milities regeerden de straten weer. Zelfs in keulen met 1500 man politie op de been toch weer aanrandingen, diefstal, verkrachting, en blijkbaar niemand die er nog wat tegen kan doen.
abczeeuw (1-1-2017 om 09:19)
Al een jaar is het hier een zooi in de Bmoemenlaan. Grote groepen jongeren die blowen, in de brandgangen te plassen tot 's avonds laat. Lampen die vernield zijn zodat ze niet opvallen. Scooters die door de speeltuin crossen en als de politie langs rijdt kijken ze de andere kant op. Is geen leugeb, ik heb het zelf gezien. En nu loopt het uit de klauwen. Bedankt burgemeeater en mannen van het "gezag".
mob e (1-1-2017 om 08:54)
woont ook het meeste tuig!!
Jos (1-1-2017 om 08:21)
Gezellig zo'n multiculti buurtje, lijkt wel oorlog in het kalifaat hier om de hoek!
Cookie-instellingen beheren