Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Omstander mishandelt lastige klant café

Toegevoegd: 01-01-2017, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Nadat in Vlissingen een dronken man uit een café was verwijderd is deze mishandeld door een omstander. Dat meldt de politie.


Portiers wilden de klant, een 20-jarige inwoner van het Belgische Zoerzel, rond 05.00 uur een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk uitzetten. Zij hielden de man stevig tussen hen in en brachten hem naar buiten. Diverse mensen bemoeiden zich met het geheel en zo ook de verdachte. Deze 22-jarige Middelburger gaf de Belg zonder duidelijke aanleiding enkele flinke vuistslagen tegen het hoofd.

Agenten waren getuigen van het geheel en zij hielden de agressor direct aan. De Middelburger is meegenomen naar het politiecellencomplex in Middelburg en zit nog vast. Ook de lastige klant is aangehouden. Hij zit vast vanwege het verstoren van de openbare orde. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren