Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Opnieuw flinke reeks ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 03-01-2017, 09.01 uur - Update: 03-01-2017, 11.57 uur
Foto 16 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-1-2017 om 07:20)
Plaatselijke gladheid door bevriezen van weg gedeelten is zeer moeilijk omdat er toch veel ongelukken door kunnen gebeuren zoals gisteren weer voor deed en niet altijd door te hoge snelheden hoeft te gebeuren maar neem geen risico en ga vroeger van huis als voor heen om problemen te kunnen voor komen
Hollander (3-1-2017 om 16:16)
@bokje Dat is nou juist karakteristiek voor een ongeluk; er hoeft helemaal geen "foutief rijgedrag" aan vooraf te gaan. En "schuld geven aan" da's meer iets voor onvolwassenen: Net als kinderen hebben die nog last van magisch denken.
Vogeltje (3-1-2017 om 15:50)
Bokje, dat is niet altijd waar wat jij zegt. Er zijn ook genoeg bestuurders die gewoon normaal rijden maar dan net op een glad weggedeelte terecht komen en dan toch van de baan kunnen gaan. Jij zit hier iedereen maar te veroordelen en doet alsof alle ongelukken die gebeuren ALTIJD de fout van bestuurders zijn. Ooit gehoord van hevige regenval wat plots kan gebeuren? Of hevige sneeuwval wat ineens naar beneden kan komen? Ja, veel ongelukken zijn de fout van bestuurders maar absoluut niet ALLE ongelukken. Als je dat echt denkt dan ben je niet echt goed bij.
Jacob (3-1-2017 om 15:25)
Waarom strooien we dan bokje? Voor de lol? Wel eens met een fiets gefietst op een ongepekeld fietspad?
rietje (3-1-2017 om 14:15)
nou bokje dit is wel heel kort door de bocht he. Vanmorgen vroeg ontdekte mijn man ook dat het glad was en ondanks dat hij zijn snelheid had aangepast was het nog behoorlijk glad. U heeft wel gelijk dat er altijd mensen zijn die denken dat ze gewoon door kunnen rijden met glad weer ( zo iemand zat er ook achter mijn man) maar gewoon niets van aantrekken en rustig blijven rijden. En Jacob heeft gelijk er wordt gewoon op veel plaatsen nog niet gestrooid. Vooral viaducten enz...
@Jacob (3-1-2017 om 13:32)
Doe je rolgordijnen eens open dan! We komen voor de lol uit ons nest om te strooien zeker? 3x uitgerukt voor provincie en rijkswaterstaat op 2 dagen tijd in 2017. Waaronder nieuwjaarsnacht.. lijkt me opzich voldoende niet? Meer doen dan strooien is niet mogelijk, maar als je je geroepen voelt om te helpen meld je je toch aan bij een steunpunt. Kun je zelf even het voorbeeld geven!
Cookie-instellingen beheren