Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 61km te hard over Deltaweg

Toegevoegd: 04-01-2017, 09.54 uur - Update: 04-01-2017, 10.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

KATS - Een 27-jarige automobilist uit Zierikzee heeft dinsdagnacht zijn rijbewijs moeten inleveren. De bestuurder werd betrapt toen hij 61 kilometer per uur te hard over de 1e Deltaweg bij Kats reed.


Een politieauto reed rond middernacht achter de auto en deed een snelheidsmeting. De automobilist bleek een beginnend bestuurder en werd naar de Carpoolplaats naast de Zeelandbrug geleid.

Hier is het rijbewijs van de man ingenomen. De zaak wordt vervolgens voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-1-2017 om 07:41)
Ik begreep dat die jonge man zijn rijbewijs nog niet zo lang in zijn bezit had met zo'n overtreden wat de snelheid betreft ben je er weer gauw vanaf.
WG (4-1-2017 om 13:18)
Prima, ze kunnen niet hard genoeg optreden tegen deze notoire hardrijders, deze gast is nog jong en onervaren dus is hij een gevaar op de weg voor anderen. De automobilisten die zich wel aan de regels houden en geen ongelukken of schade veroorzaken mogen voor de kosten opdraaien van dit soort figuren door steeds hogere premies.
jaap kallewaard (4-1-2017 om 12:28)
het is niet alleen de Zeeland brug waar hard gereden word ook de dorpen van NoordBeveland lijken wel race banen . Ik denk dat 70% hun rijbewijs moeten in leveren als er gecontroleerd zou worden maar schrik niet er word toch niet gecontroleerd denk ik in de dorpen dorpen
Cookie-instellingen beheren