Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Aanvullend onderzoek in Schelde-Rijnkanaal

Toegevoegd: 04-01-2017, 10.42 uur
Onderzoek in november bij het Schelde-Rijnkanaal.
Onderzoek in november bij het Schelde-Rijnkanaal.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Omroep Zeeland

RILLAND - De recherche heeft aanvullend onderzoek gedaan bij het Schelde-Rijnkanaal. In november werd daar het lichaam van Erik van den Boogaart uit Spijkenisse gevonden. De man was met geweld om het leven gebracht.


Het rechercheteam heeft dinsdagmiddag opnieuw bij het Schelde-Rijnkanaal gezocht naar aanknopingspunten. Een duikteam van de politie is het water ingegaan. Rijkswaterstaat heeft de politie geholpen met een sonarboot. Met een sonarboot kunnen voorwerpen door middel van geluid worden gevonden in het water.

De politie wil niet zeggen of het onderzoek iets heeft opgeleverd. Tot nu toe is er niemand in deze zaak aangehouden, zegt woordvoerder Willem-Jan Uytdehage. Van den Boogaart werd op vrijdag 11 november in het water gevonden. Zijn lichaam was verpakt in een pakket. Een schipper had dat zien drijven in het water.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren