Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Tien man op zaak relschoppers Vlissingen

Toegevoegd: 06-01-2017, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het aantal aangiften na de rellen in de Vlissingse bloemenbuurt is opgelopen tot 25. De politie verwacht dat dit aantal nog verder zal oplopen en werkt met tien man dagelijks aan de zaak.


Uit een overzicht van de aangiften bij de politie blijkt dat naast brandstichtingen en vernielingen aan en bij auto's ook diefstallen zijn gepleegd. Verder zijn ruiten van woningen en bedrijfspanden vernield. Ook is bij woningen vuurwerk door de brievenbus gegooid. Hulpverleners van brandweer en politie hebben aangifte gedaan van poging tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

Bewoners van de Vlissingse wijk wordt inmiddels via een flyer door de gemeente en de politie gevraagd om informatie te verstrekken. Ook wordt gevraagd om bij schade aangifte te doen als dit nog niet is gebeurd. Anoniem melden kan inmiddels via een speciaal, tijdelijk telefoonnummer van het Zeeuwse team Criminele Inlichtingen: 06-23874917.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Oldskool (8-1-2017 om 21:50)
Als u niet op de hoogte bent van wat er gebeurt is in de Bloemenlaan en wat er speelt. kunt u beter niet reageren. Als u wist hoe en wat had u ook geweten wie de daders zijn. onzinnigen opmerking en aanval op Vlissinger dus. Gemeente en Politie zijn WEL op de hoogte maar Bang.
Oldskool (7-1-2017 om 15:30)
@vlissingse Ze weten helemaal niet wie het zijn, puur speculaties. Er moet bewijs zijn (gelukkig maar) om zomaar iemand van z'n bed te lichten en niet bij een klein vermoeden. Triest dat kleine jongentjes om aandacht vragen en het nog krijgen ook. Maarja, dat is media.
vlissingse (6-1-2017 om 22:36)
Ze weten wie het zijn, het zijn bekende van de politie en 1 brandweer herkende er 1 van en nog steeds niemand opgepakt?
vuurwerk meer dan beu (6-1-2017 om 22:26)
misschien kan de politie eens wat doen aan het vuurwerk afschieten en gooien in Wissenkerke???????????? net weer een heleboel geknal. zo leuk , iedere avond dolle pret
Zeeuwind (6-1-2017 om 15:33)
Ik hoop dat nu echt alles op alles gezet wordt om deze idioten te pakken! En echte straffen!
Cookie-instellingen beheren