Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
108 files van totaal 426 km

Politiehonden ingezet voor vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 08-01-2017, 11.02 uur
De politie in Vlissingen.
De politie in Vlissingen.
© Foto: Twitter / @politiehondzwb
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een melding van een grote vechtpartij in Vlissingen zijn vannacht drie politiehonden ingezet. Over eventuele aanhoudingen is bij de politie niks bekend.


Voor de vechtpartij zijn diverse politievoertuigen met spoed naar Vlissingen gereden. Ook drie politiehonden met hun geleider kwamen ter plaatse voor assistentie.

Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een melding van een grote vechtpartij maar zijn er mogelijk geen aanhoudingen verricht. Meer informatie over dit voorval is dan ook niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r smithuis (9-1-2017 om 10:23)
het is wel mogelijk om een terrorrist in Europa op te sporen maar dat stelletje ongeregeld in vlissingen is nog met geen politiemacht in de hand tehouden proficiat
Ronald (8-1-2017 om 21:22)
Wel typisch dat het weer in Vlissingen plaats vind en dat er niemand aangehouden is, na de ontplooiing van zo'n politiemacht.
Lezer (8-1-2017 om 20:01)
Goed Bezig Politie Vlissingen ! Veel inzet van Bussen, Honden en Personeel en weer niet 1 aanhouding kunnen verrichten.
Ronald (8-1-2017 om 16:39)
In Vlissingen is er nog eens wat te doen, gezellig stadje aan het water lijkt me. (Dus niet hé)
rob (8-1-2017 om 16:25)
Weer geen aanhoudingen wat is dat toch met de politie.
Jan (8-1-2017 om 16:05)
Ik hoop dat de honden hun werk hebben kunnen uitvoeren want hier zijn tenslotte voor opgeleid,en ik weet zeker als hen zijn gebeten door een van deze mannen vergeten ze het nooit meer, en dan de volgende keer als ze deze tegenkomen dan maken ze wel dat ze wegkomen.Pluimpje voor de honden en hun geleiders
Cookie-instellingen beheren