Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Waterschap zoekt dumper trekkerbanden

Toegevoegd: 10-01-2017, 12.29 uur
De banden zijn tussen 22 december en 2 januari gedumpt. De banden zijn tussen 22 december en 2 januari gedumpt.
De banden zijn tussen 22 december en 2 januari gedumpt.
© Foto: Waterschap Scheldestromen
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - Het Waterschap Scheldestromen probeert te achterhalen wie eind vorig jaar/begin dit jaar in totaal 23 trekkerbanden heeft gedumpt in Hoofdplaat.


De banden zijn volgens het waterschap tussen 22 december en 2 januari buitendijks gedumpt. Dat gebeurde ter hoogte van de oprit naar Voorland Nummer Eén bij het Magereind in Hoofdplaat.

Volgens het waterschap zijn op deze plek voor het derde jaar op rij banden gedumpt. Het schap doet daarom een oproep via social media. "We moeten de banden opruimen en afvoeren en dat kost veel geld. We hopen dat iemand tips heeft zodat we deze kosten kunnen verhalen. Heb jij iets gezien? Bel dan met 088-2461000."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (11-1-2017 om 21:53)
Waarom de boeren? hoeveel andere bedrijven rijden er niet met trekkers? Boeren gebruiken ze vaak om op de kuilen te gooien. Maar boeren zijn nou eenmaal makkelijke slachtoffers en doen nooit wat goeds
harm (11-1-2017 om 14:25)
Simpel er staan hier 6 verschillende soorten. Niet naar landbouw kijken geen boer doe zulke banden heeft. een oudijzerboer daar moet je zijn.
P (11-1-2017 om 12:51)
@hobby tuinder, ja zie jij vrachtwagen banden? Haha das knap.
Suk (10-1-2017 om 21:08)
De eigenaar van de banden had ze ook in stukken kunnen malen. Zo dat hij ze zonder problemen op de sport velden uit had kunnen strooien.
hobby tuinder (10-1-2017 om 18:11)
Ik zie op de foto,s meer truck banden dan tractor banden. een of andere bandenboer die ze gedumpt heeft soms.? Extra centje om vuurwerk te kopen wel de opruimings kosten op .gesreken maar niet afgevoerd !
kees (10-1-2017 om 17:45)
DNA gaat lastig worden vrees is. We hebben tegenwoordig goed handschoenen. En je kan niet zomaar zonder een misdrijf DNA van alle boeren in Zeeland en Brabant gaan innemen. Dat kan alleen bij misdrijven en niet bij een delict. Voor banden moet je betalen als je oude banden laat verwerken/ophalen dus die dumpen ze liever. Zou ik ook doen
Cookie-instellingen beheren