Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Bijna 1.300 wietplanten bij twee plantages

Toegevoegd: 11-01-2017, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij wietkwekerijen in Tholen en Vlissingen heeft de politie dinsdag in totaal 1.285 hennepplanten ontdekt.


De kwekerij in Tholen werd ontdekt nadat was opgemerkt dat bij de Ambachtsweg een wel erg hoge belasting op het energienetwerk plaatsvond. Onderzoek van de politie leidde naar een professioneel ingerichte hennepkwekerij.

Verdeeld over twee grote ruimten trof de politie in totaal 1.162 grote oogstrijpe hennepplanten aan. De elektriciteit werd illegaal afgenomen en om deze reden is het adres afgesloten van het energienetwerk. De plantage is ontmanteld. Er zijn geen arrestaties verricht.

De Vlissingse kwekerij was gevestigd in een woning aan de Jan Vermeerlaan. Hier werden 123 wietplanten en 96 hennepstekjes in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-1-2017 om 19:02)
Het is weer de moete je lees het dagelijks dat er zoveel kwekerijen ontdekt worden, het meest vreemde vind ik dat de eigenaar of huurder niet te vinden zijn en dat moet toch bekend zijn waar hij of zij woont iemand is toch verantwoordelijk voor dat pand.
P van D (11-1-2017 om 16:51)
WAT !!! Geen arrestaties ? Iemand huurt dat pand en deze of gene verhuurd het misschien door dus is toch simpel on iemand op te pakken ? Waarom geen nood-verordening Politie en elke woning controleren ? Weet zeker in de Hercules Segherslaan de Bonedijkelaan en Scheldestraat enzo nog veel meer plantage's staan
Cookie-instellingen beheren