Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Brandje in keuken woning Goes

Toegevoegd: 13-01-2017, 11.50 uur
De bewoners waren niet thuis toen de brand uitbrak.
De bewoners waren niet thuis toen de brand uitbrak.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong

GOES - In een nieuwbouwwoning aan het Land van Straub in Goes heeft vrijdagochtend een brandje gewoed in de keuken.


Rond 10.20 uur werd rookontwikkeling opgemerkt en hierop werd de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. De bewoners bleken niet thuis te zijn en de brandweer heeft daarom een raam geforceerd om binnen te komen.

In de keuken bleek een kartonnen doos met goederen vlam gevat te hebben. De doos was volgens de politie op een elektrische kookplaat gezet en kennelijk stond de kookplaat toen nog aan. Het brandje was snel onder controle. Het geforceerde raam is door een glaszetter gedicht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (15-1-2017 om 17:03)
Hopelijk hebben ze er iets van geleerd. Nooit iets op een kookplaat leggen en altijd checken of die nog aan staat. Je ziet geen vuur dus met elektrische kookplaten is het altijd dubbel opletten. Gelukkig is de rookmelder afgegaan en hebben de buren alarm geslagen. En weer een advies voor iedereen. Plaats gewoon rookmelders. Het kost bijna niks en kan je leven, je gezin en je huisje redden
Cookie-instellingen beheren