Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Twee ongevallen op A58, geen gewonden

Toegevoegd: 13-01-2017, 19.34 uur - Update: 13-01-2017, 21.51 uur
Het ongeluk ter hoogte van Rilland. Het ongeluk bij de afslag Goes.
Het ongeluk ter hoogte van Rilland.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Zeeuwse deel van de A58 zijn vanavond twee ongevallen gebeurd. Voor zover bekend raakte bij beide incidenten niemand gewond.


De eerste keer ging het rond 16.00 uur mis in de bocht van de afrit van de A58 richting Goes. Ter plekke raakte, mogelijk als gevolg van plaatselijke gladheid, een voertuig van de weg. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto weer op de weg getrokken.

Het tweede ongeluk vond rond 18.25 uur plaats op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Een personenauto reed hier ter hoogte van Rilland in de middenberm tegen de vangrail. Volgens de politie was hier sprake van een eenzijdig ongeval met alleen materiële schade.

De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een autobrand. Ter plekke bleek er echter geen brand te woedden. De brandweer heeft wel het wegdek nog gereinigd en het bergingsbedrijf geassisteerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (16-1-2017 om 11:00)
@Vanessa, bedankt voor je antwoord. Gelukkig zo te zien weinig schade aan je Corsa, waarschijnlijk wel even geschrokken. Gewoon weer doorrijden is in dit geval het best
Vanessa van Belzen (15-1-2017 om 13:30)
@zeeuwseshowride reed net in die bocht helemaal niet te hard, voelde me achterkant wegglijden heb nog geprobeerd tegen te sturen naar links maar dat lukte niet toen ben ik van de weggeraakt. En het was zeker glad want voor en na mij zijn er ook nog mensen daar in die bocht van de weg geraakt.
K te M (15-1-2017 om 01:37)
P van D, Heb je zelf wel een rijbewijs? Je bent waarschijnlijk weer eens van Zeeuwse snelwegtijgers die 1 keer per maand om boodschappen gaat doen buiten het dorpje en voor de rest nooit km maakt. Gezien je reacties kan dit wel kloppen
Zeeuwse showride (14-1-2017 om 11:49)
@Vanessa van Belzen. Je hebt niet te snel gereden in de bocht? Wat was het dan wel? Gladde plek in de bocht? Met de rechterwielen op de streep van de vluchtstrook gereden? Rem aangetikt in de bocht? Vertel het alsjeblieft
Marcel (14-1-2017 om 10:52)
Hoe kan het toch zijn dat je bij een recht stuk weg zoals bij Rilland zomaar tegen de vangrail aanrijd, dan ben je toch met iets anders dan het autorijden bezig geweest.
Maria (14-1-2017 om 03:02)
Het zal mij weer niets verbazen als weer iemand anoniem zijn mening wil geven!
Cookie-instellingen beheren