Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Boom over Konijnenbergweg Biervliet

Toegevoegd: 13-01-2017, 19.52 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - De storm heeft in Biervliet een boom gesneuveld. De brandweer moest er aan te pas komen om deze weg te halen.


De vrijwilligers van de post Biervliet werden rond 18.10 uur als eerste opgeroepen voor de melding. Omdat er onvoldoende bezetting was werd acht minuten later de post Mauritsfort opgeroepen. Deze ging vervolgens naar de opgegeven locatie: de Corinaweg in Biervliet.

Bij aankomst was hier echter niets te zien en nadat opnieuw contact was gezocht met de melder bleek de boom over de Konijnenbergweg te liggen; een paar kilometer verderop. De brandweer is vervolgens naar de juiste locatie gereden en heeft daar een boom verwijderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (14-1-2017 om 15:28)
@Robert: " in Holland denken ze dat we Belgen zijn, en in Belgiƫ denken ze dat we Hollanders zijn " dus zeg het maar..
Robert (14-1-2017 om 08:55)
Dit legt dus waarschijnlijk gelijk het probleem bloot van een meldkamer die drie provincies verder zit. Je zegt als Zeeuw konieneweg,en de brandweer wordt zes straten verder gestuurd ,omdat ze het niet verstaan. Ook weten ze in De meldkamer van Brabant geeneens hoe zeeland in elkaar zit,ik heb zelf met een melding meegemaakt dat ze daar niet wisten dat Terneuzen een politiebureau heeft,en dat zede grootste stad van zeeland zijn. Dat helpt de veiligheid,door slechte bezuinigingen
Cookie-instellingen beheren