Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Pool belandt met auto in sloot

Toegevoegd: 15-01-2017, 10.10 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Een Poolse man van 22 jaar oud is vannacht onder invloed van alcohol met zijn auto in een sloot langs de Dijckmeesterweg in Philippine beland.


Het ongeluk werd rond 03.55 uur gemeld. De bestuurder was niet gewond geraakt maar de auto moest worden getakeld. Agenten wilden de man op straat een blaastest laten afleggen maar de Pool leek niet te begrijpen wat de agenten precies wilden doen. Daarom werd een tolk geraadpleegd. Ook na het gesprek met de tolk begreep de man echter niet wat de bedoeling was.

De agenten hebben de man daarom meegenomen naar het politiebureau om daar een ademanalyse te doen. Deze mislukte meerdere malen maar volgens de politie was de man zichtbaar onder invloed. “Hij had bloeddoorlopen ogen en er hing een alcoholwalm om hem heen”, zo vertelt de politie.

De twintiger werd overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is een bloedproef afgenomen. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) zal het bloed nader onderzoeken. Pas als dit is gebeurd zal duidelijk worden hoeveel alcohol de Pool precies op had.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Een Officier van Justitie zal bepalen of en zo ja, wanneer hij het document terugkrijgt. De man zit nog vast en zal vandaag worden gehoord. Hiervoor zal een tolk worden ingeschakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a ja Piredole (16-1-2017 om 10:17)
rijbewijs ingenomen ? nou en ? dan koopt die toch gewoon een nieuwe in polen ? kan je vandaag online bestellen en binnen een dag is die binnen. geldig in heel de EU dus de nederlandse politie heeft daar niets over te zeggen. Hij mag vrij reizen dus mogen ze hem ook niet weren. Tja, europeese regeltjes, altijd ten voordele van andere landen, dus altijd ten nadele van nederlanders die alles mogen betalen voor dit soort tuig en gajus. We moeten die politieke eurofiele criminele vreemdelingenlovers gewoon het land uitzetten. Dat kost stukken minder dan al hun buitenlandse vriendjes hierheen halen en te vertroetelen terwijl de eigen bevolking de tering mag krijgen van ze.
Steve (15-1-2017 om 21:52)
Versus: Wat is het nut hierover te discussiëren. Ons land wordt overspoeld met dat zulk volk. Ze komen het land binnen, vinden werk, krijgen een huis onder hun reet, rijden met Nederlandse kentekens en is na het kabinet de tweede groep die ons land naar de klote helpen. Mensen kunnen niet meer op zich zelf gaan wonen omdat ze jarenlang op een wachtlijst moeten staan voor een uitgewoonde flat. Die grenzen dichtdonderen en al die gelukszoekers eruit trappen. Misschien dat er dan nog wat te redden valt hier in Nederland.
marja (15-1-2017 om 18:55)
zulk soort gelijk het land uit en niet meer eriin...voor hetzelfde geld rijden zulke drankcriminelen mensen of kinderen dood...zuip maar lekker verder in polen dan
Versus (15-1-2017 om 18:09)
Wat is het nut hierover te discussiëren?
P (15-1-2017 om 15:38)
22 jaar en dan nu al in een ander land rotzooi trappen. @Sander, nee Polen drinken niet dit is stigmatisering he haha
Sander (15-1-2017 om 12:16)
Buitenlandse man was misschien netter geweest nu lijkt het net of de polen altijd dronken Achter het stuur zitten en de straffen in Polen zijn zwaarder, dan die in nl.
Cookie-instellingen beheren