Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto-ongeluk door gladheid bij Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-01-2017, 12.51 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Vlakbij de Vlaketunnel is zondagmorgen een automobilist als gevolg van plaatselijke gladheid de macht over het stuur verloren.


Het ongeluk gebeurde rond 08.50 uur. De automobilist reed richting Bergen op Zoom. Hij werd verrast doordat er aan de ene kant van de tunnel geen sneeuw op de weg lag en aan de andere kant wel.

De auto begon te slippen, belandde in de berm en reed tegen de vangrail. Er raakte niemand gewond maar de auto moest worden getakeld. Het voertuig raakte aan de voorzijde beschadigd De tunnel bleef gewoon geopend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (16-1-2017 om 09:24)
Lees de laatste tijd niets anders dan dat daar ongelukken gebeuren...maar het ligt natuurlijk aan de vlaketunnel ipv de bestuurders en de weersomstandigheden!??99% van alle bestuurders kunnen gewoon niet rijden en zouden heel snel opnieuw hun rijvaardigheid moeten tonen...
P van D (16-1-2017 om 06:28)
Idd Koos mensen zijn volledig de kluts kwijt bij mist regen of sneeuw is men gelijk in paniek.. Mijn buurvrouw durft met sneeuw niet eens te rijden ( toch een rijbewijs gehaald ) dan neemt ze vrije dagen op of ze meld zich ziek !!! Elke rijschool moet elke leerling verplicht minimaal 1 x les in de sneeuw geven ook als je rijbewijs hebt gehaald moet je verplicht worden bij sneeuw op vervolg-les te komen.. En weer artikel fout ! Het kwam niet door de gladheid het kwam door de foute reactie van de bestuurder.. Bedoel de rest is er toch ook gewoon langs of over gereden ? Je moet zeggen: Door een menselijke fout heeft zich een ongeval bij de Vlaketunnel voorgedaan op een besneeuwd deel van de weg!
@koos (15-1-2017 om 23:44)
Stoer Koos, Heel Stoer ! Denk dat alle HVzeeland lezers genoten hebben van je. Van je stoere praat zo veilig achter je pctje...... Wat ben je toch een man van de wereld Koos. lekker veilig thuis zo... Held !!!
Koos P. (15-1-2017 om 15:48)
Help...sneeuw!!! *paniekaanval* REMMEN! !!!.
Cookie-instellingen beheren