Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Vuurwerkbom Zierikzee richt flinke schade aan

Toegevoegd: 15-01-2017, 13.19 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een vuurwerkbom heeft zaterdagavond flink wat schade aangericht in Zierikzee. De politie is op zoek naar getuigen.


Volgens de politie schrokken bewoners van de Vondelingsplaat zich rond 20.45 uur rot. “Buiten klonk een enorme knal. De explosie was zo hard dat er ruiten uit de sponning sprongen, openhaardkleppen dichtsloegen en een personenauto zwaar beschadigd raakte. Kennelijk was de knal tot ver in de omtrek te horen”, aldus een woordvoerder.

Politieagenten gingen ter plekke en troffen een auto aan waarvan zowel de bumper als de spatborden aan de achterkant van de auto waren losgekomen. De politie heeft in de buurt navraag gedaan maar niemand had informatie die leidde naar de dader.

De politie doet daarom een getuigenoproep en vraagt mensen die meer weten zich telefonisch te melden via 0900-8844, te Whatsapppen naar 06-12207006 of langs te gaan op het politiebureau in Zierikzee. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (17-1-2017 om 12:32)
dit lijkt wel een nieuwe trend, mag je iemand niet ag dan blaas je toch gewoon zn auto op joh ja dat maakt mensen wel zo bang. ik denk eerder dat de eigenaar nu woedend is en er ongelukken gaan gebeuren als hij weet wie de dader is
SingSing (16-1-2017 om 10:06)
Vuurwerk steek je alleen op oud en nieuw af dus dit was geen vuurwerk maar een bomaanslag. Om net te blijven doen alsof er niets aan de hand is voor de verkiezingen bagatelliseren ze het weer tot kwajongensstreken. Dat doen rotjongens met hun rotjes nu eenmaal, hele auto's opblazen, dat is toch normaal kattenkwaad zeker ? En oud en nieuw duurde vroeger ook gewoon dik twee weken dus ik snap de verkettering van deze kwajongensstreek niet zo.
John (16-1-2017 om 08:52)
Stelletje zielige kneuzen. Dat achterlijke vuurwerk illegaal maken en strafbare feiten ook echt een gevolg geven. Er wordt zoveel schade en ellende aangericht door dat zinloze knalvuurwerk. Kosten van schades (zowel materieel als fysiek) zijn hoger dan georganiseerd vuurwerk afsteken door de gemeente. Hopelijk worden de sneue daders gepakt.
Stelletje lafaards (15-1-2017 om 17:28)
Die klojo's houden maar niet op..
Cookie-instellingen beheren