Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruim 30 boetes voor sluipverkeer Kloetinge

Toegevoegd: 18-01-2017, 20.36 uur
De controle bij de Abbekindersezandweg.
De controle bij de Abbekindersezandweg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens controles heeft de politie vandaag tientallen boetes uitgedeeld aan sluipverkeer. Ook werden 8 boetes uitgeschrevenvoor het vasthouden van een telefoon.


De controle op sluipverkeer vond plaats op de Abbekindersezandweg bij Kloetinge. Hier passeerden binnen anderhalf uur tijd 31 automobilisten die het bord 'verboden voor auto's' negeerden. De controle vond plaats naar aanleiding van klachten van omwonenden.

De boetes voor het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden werden uitgedeeld op Walcheren en in Zeeuws-Vlaanderen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (30-3-2017 om 12:50)
Onder door viaduct puyeweg richting klaphekkeweg. Vliegen er ook tientallen door . Heb ik nog nooit een controle gezien.!!!!
W. Kruit (20-1-2017 om 12:40)
Het is zo simpel, dat zelfs ik het begrijp. Je mag daar niet met de auto rijden. Staat duidelijk aangegeven. Doe je het toch en wordt er op gecontroleerd, krijg je een bekeuring. Niet klagen; je hebt zelf het risico genomen...
A. Huijser (19-1-2017 om 15:47)
Reactie op opmerking van Johnny. Helemaal mee eens !!! Hopelijk hebben onze rechtshandhavers dat zelf ook in beeld. Zet bijvoorbeeld wat verkeershandhavers in op de Oostmolenweg tijdens de spitsuren als het personeel, taxichauffeurs, clienten, Emergis bevolken en verlaten. En.... bevolking van het Oostmolenpark, en daar bedoel ik mezelf ook mee, laten ook wij, op de Oostmolenweg, een beetje gas terugnemen.
a van der pol (19-1-2017 om 12:11)
Belachelijke maatregel ik woon aan de beukenstraat daar is het vele male drukker dat kunnen we toch ook niet afsluiten en wij betalen toch ook wegen belasting, en wat denkt u van fijn stof
Debbie (19-1-2017 om 11:34)
Moeten ze vaker doen en ook eens op de Vierwegen bij 's Gravenpolder...
A. Huijser (19-1-2017 om 10:13)
Waarom nu pas deze actie ? Het had m.i. naar de burgerij toe verstandiger geweest om met deze verkeersboete actie af te wachten tot de nieuwe ontsluiting aan de Nansenbaan , Poel II, waar nieuwe opritten worden gerealiseerd naar Middelburg en Bergen op Zoom !
Cookie-instellingen beheren